Despre noi

Singurul mod prin care poți evalua un meșter, fie că este vorba de un meșter modern care făurește prin linii de cod și programe de design un site web, este prin rezultatele muncii sale.
Proiectele realizate la timp, cu succes și care reprezintă acum poate cel mai eficient instrument în afacerea clienților noștri sunt cele care ne recomandă. Ne dorim să oferim ceea ce așteptăm de la toți furnizorii de servicii:
• flexibilitatea necesară pentru a ne adapta unor cerințe specifice și
• profesionalismul necesar pentru a crea proiecte perfecte până la ultimul detaliu.
Avem expertiza necesară cu ajutorul unei echipe pentru care PHP, CodeIgniter, HTML5, CSS, JavaScript, jQuery sau MySQL sunt unelte stăpânite la fel de bine ca limba nativă.
Putem realiza site-uri responsive sau versiuni mobile și avem poate unii din cei mai experimentați consultanți SEO din România care pot să ducă site-ul dumneavoastră în primele locuri din rezultatele motoarelor de căutare.
Știm că atunci când apelați la un web designer aveți o viziune și o doriți realizată în cel mai bun mod posibil. De aceea ascultăm, înțelegem și propunem soluții practice încadrate în bugetul stabilit.
Vă ajutăm să dați startul unei noi afaceri și pe web prin serviciul Start Innovating prin care oferim site-uri premium, de foarte bună calitate, la un preț foarte accesibil, special pentru antreprenorii inovatori.
Perfecțiune vizuală și tehnică
Site-ul este cea mai puternică armă de promovare din arsenalul companiei dumneavoastră. Ne dorim să realizăm site-uri care cuceresc vizual fiecare vizitator printr-un design modern, optimizat, pentru a transforma câți mai mulți vizitatori în clienți fideli.
Site-ul este, însă, un angrenaj complex care trebuie să funcționeze perfect, întocmai ca motorul unei mașini de curse. Ne asigurăm de partea tehnică, de back-end, a unui site astfel încă funcționarea perfectă să devină un standard.
Fie că aveți nevoie de un site, de o broșură, de un logo sau promovare pe Social Media, suntem gata să vă oferim soluții inovatoare și avantajoase.
Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată! 0758806965