Innovative Shop

Comerțul online câștigă teren și tot mai mulți consumatori se uită înainte pe net atunci când vor să achiziționeze ceva anume. Deși un teritoriu tot mai aglomerat, comerțul virtual este departe de a fi saturat, fiind încă loc de inovație, vânzări de produse de nișă sau de abordări inedite.
Doriți să vă lansați în comerțul online? O puteți face foarte rapid cu ajutorul proiectului nostru Innovative Shop!
Am ajutat deja zeci de companii să vândă online și am suprins numeroși antreprenori prin rezultatele excepționale pe care le poate aduce un magazin online.
Ce înseamnă Innovative Shop?
• Un magazin online complet funcțional, construit repede și la un buget foarte mic.
• Funcționalități de bază incluse (shopping cart, contul clientului, starea comenzii, stocuri de produse, gestionare prețuri și imagini).
• 10 template-uri la alegere. Alegeți ce se potrivește afacerii dumneavoastră. Toate temele sunt moderne, atractive și ușor de folosit pentru utilizator.

De ce Innovative shop și nu un Magazin Virtual complex?
o Dacă afacerea dumneavoastră este la început și aveți în vânzare doar câteva produse, nu este nevoie să așteptați un timp mai îndelungat până când conturați foarte bine cerințele pentru un magazin virtual. Puteți incepe chiar acum!
o Un astfel de magazin virtual de tip start-up vă dă ocazia să învățați din activitatea reală ce funcționalități suplimentare trebuie să aibă următoarea versiune a magazinului online.
o Puteți testa diferite forme de produse și oferte cu investiții minime de timp și bani.

În timp, vă puteți decide dacă Innovative Shop este stadiul la care doriți să vă opriți sau porniți dezvoltarea unui magazin virtual dedicat afacerii dumneavoastră cu un flux operațional specific.

NU mai așteptați pentru a vă lansa afacerea. Contactați-ne chiar acum pentru a discuta despre viitorul afacerii dumneavoastră.

Un preț este de fapt o poveste. Fiecare preț oferit spune povestea a zeci de ore de muncă, ani de studii și research și a uneltelor, limbajelor de programare și tehnologiilor folosite.

 Pretul pentru oricare dintre proiectele de mai jos este de 500 euro. 

 Thumb-market1.png  Thumb-market2.png  Thumb-market3.png

Thumb-market4.png  Thumb-market5.png

0758806965