Site personalizat

Faceți eforturi pentru a aduce cât mai mulți oameni pe site? Perfect. Gândiți-vă acum la pagina dumneavoastră web. Este pregătită să facă față unui aflux de vizitatori?
- Este un site care să îi capteze vizual în primele 3 secunde?
- Este un site care să îi lămurească în maxim 30 de secunde despre ce vindeți și ce beneficii vor avea?
- Aveți o primă pagină de site care să îi îndemne să caute mai multe informații despre ceea ce au nevoie?
- Este informația bine structurată pentru a fi ușor de găsit?
- Este un site care să îi îndemne să vă sune sau să apese butonul Adaugă în Coș?

Da, este adevărat, eforturile dumneavoastră de a atrage oamenii pe site trebuie întregite de eforturile de a avea un site care să le ofere cel puțin cele 5 lucruri de mai sus. Altfel, este ca și cum ați împânzi orașul cu anunțuri că ați deschis un mall și la adresa respectivă nu este decât un magazin amărât. Va sta cineva mai mult de câteva minute în față ușii? Probabil că nu.
Dacă v-ați întrebat până acum “Ce trebuie să pun pe site-ul meu?” sau “De ce nu convinge?”, “De ce nu convertește?”, probabil că una din condițiile de mai sus nu este satisfăcută corespunzător.
Soluția? Schimbați ceva!
Vă invităm să construiți împreună cu noi noul dumneavoastră site! Dar hadeți să vă explicăm exact ce putem face pentru dumneavoastră.
Identitatea vizuală: este foarte importantă alegerea culorilor, dispunerea imaginilor, aspectul primei pagini și mai ales a jumătății de sus a paginii principale. Dincolo de creativitate, există niște reguli bine testate de-a lungul timpului care s-au dovedit că atrag cel mai bine atenția.
Totul trebuie să se integreze în conceptul de comunicare al afacerii dumneavoastră (culori, logo, mesaj). Vă ajutăm să conturați elementele principale ale unui site care vă reprezintă. Apoi noi venim cu propunerile de webdesign pentru un site personalizat, unic, care nu va da impresia unui proiect făcut pe grabă. Dimpotrivă!

Concizie. Prima pagină a site-ului are un rol covârșitor. Așezarea elementelor în pagină pentru a conduce atenția către punctele principale, obiectele în mișcare bine gândite sau titlurile bine așezate și la un font corespunzător pot susține mesajul dumneavoastră în ochii celui care privește. Un site personalizat poate fi creat astfel încât să răspundă exact scopului companiei sau proiectului dumneavoastră.
Nici o firmă nu seamănă cu alta, de aceea nici un site nu oferă aceleași rezultate ca altul, chiar dacă este folosit un design similar. Mesajul transmis trebuie să fie clar, concis și ușor de înțeles.

Noi îi spunem Home Page. Este cea mai complexă pagină din punct de vedere al designului. Nu neapărat cea mai încărcată, dar este important ca fiecare element de pe pagină să aibă rolul lui bine stabilit: acela de a convinge vizitatorul să meargă în paginile de detalii sau direct acolo unde vă poate contacta sau unde poate comanda. Un site personalizat se deosebește de alte site-uri în primul rând prin home page (pagina principală).

O bună structură a sitelui face diferența între un vizitator care pleacă după primele 10 de secunde și unul care petrece timpul necesar pentru a cumpăra. Nimeni nu vrea să intre într-un loc pe care nu îl înțelege, de aceea structura site-ului personalizat trebuie să anticipeze dorințele clientului. Ce va căuta acesta cu precădere? Care sunt pașii care doriți să îi parcurgă? Un site bun nu este neapărat cel care ține oamenii captivi zeci de minute, ci site-ul care convinge clientul să ia legătură cu dumneavoastră.

Call to action! Cu siguranță ați auzit de acest concept. Acest Call to Action trebuie să se integreze perfect în structura site-ului, să nu fie deranjant, dar să fie mereu acolo gata să tragă clientul de mână printr-un îndemn bine plasat: „Apasă aici” ! Un site personalizat permite definirea cât mai bună a acestor elemente și mai ales, posibilitatea de a testa. Mai sus, mai jos, mai mare sau mai colorat, în funcție de ce aduce rezultate mai bune.
Sunt multe de spus și multe detalii de care trebuie să țineți cont și le putem detalia pe toate într-o discuție directă.
Contactați-ne pentru a discuta despre obiectivele dumnevoastră, despre ce vă doriți de la noul site sau ce probleme aveți cu site-ul actual, dacă există.
Pentru noi, provocarea va fi să facem mereu ceva mai bun.
Inovăm pe web pentru clienții noștri.
0758806965