Start Innovating

Aveți o idee de afacere sau un business care functionează deja în offline? Noi vă ajutăm să aduceți ideea dumneavoastră în fața a milioane de oameni la costuri extrem de mici.
Mediul online s-a dovedit pentru multe start-up-uri mediul perfect de validare a unei idei în piața reală. Această etapă, însă, trebuie să se desfășoare de multe ori rapid și cu resurse cât mai mici.
Pentru a sprijini ideea dumneavoastră astfel încăt să își găsească o identitate pe Internet repede și ieftin, vă propunem proiectul Start Innovating care vă oferă:
o Un site perfect funcțional într-un timp record.
o Un design la alegere din o multitudine de template-uri ce pot suporta personalizări.
o Posibilitatea de a testa oferte, modalități de adresare, campanii de promovare.
Toate acestea la un raport preț/calitate excelent.
Cu alte cuvinte, înainte de a trece la etapa unui site personalizat cu zeci de funcționalități și o complexitate mare este foarte util să aveți un site de Start prin care ideea dumneavoastră să fie prezentată simplu și corect pieței. În același timp, pachetul Start Innovating vă ajută să acumulați cunoștințe noi prin feedback-ul primit de la clienți.
Este perfect adevărat că o idee ajunge să fie o afacere de succes într-o formă mult diferită de cea inițială, deoarece piața are propriul cuvânt de spus. Tocmai de aceea un site Start Innovating este site-ul pe baza căruia în timp vă veți contura foarte clar afacerea, investind resurse minime de timp și bani.

Am creat pachete avantajoase de creare site web sau promovare ca să puteți bugeta noile dumneavoastră proiecte și suntem oricând disponibili pentru a personaliza această ofertă în funcție de nevoile dumneavoastră. 

Pret pentru proiectele de mai jos (Andromeda, Bootes, Crux, Dorado, Eridanus, Fornax, Gemini) pretul este de 300 euro.

Thumb-design1.jpg  Thumb-design2.jpg  Thumb-design3.jpg  Thumb-design4.jpg


                                   Thumb-design5.jpg  Thumb-design6.jpg  Thumb-design7.jpg


 

Pret pentru proiectele de mai jos (Apollo, Bacchus, Calliope, Demetra, Eros, Fotuna si Gebeleizis) este de 500 euro.


Thumb-bsup-1.png  Thumb-bsup2-1.png  Thumb-bsup3-1.png  Thumb-bsup4-1.png


                                  Thumb-bsup5-1.png  Thumb-bsup6-1.png  Thumb-bsup7-1.png

 Începeți chiar astăzi. Faceți-vă cunoscută ideea sau afacerea existentă prin programul Start Innovation. Un site web realizat cu un minim de resurse financiare și un maxim de oportunități!
0758806965